PROTEIN INN IŠRŪGŲ BALTYMO IZOLIATAS RIEŠŪTŲ SKONIO 1KG

PROTEIN INN IŠRŪGŲ BALTYMO IZOLIATAS RIEŠŪTŲ SKONIO 1KG

Naujiena! PROTEIN INN IŠRŪGŲ BALTYMO IZOLIATAS RIEŠŪTŲ SKONIO 1KG

Didžiausia ir moderniausia Lietuvoje pieno perdirbimo įmonė AB „ROKIŠKIO SŪRIS“ , bendradarbiaudama su didžiausiu pasaulyje tarptautiniu pieno kooperatyvu „FONTERRA“, 2018 metais pirmą kartą Lietuvoje pradėjo nenutrūkstamą 100% GRYNO, TIRPAUS IŠRŪGŲ BALTYMO IZOLIATO (WPI) gamybą. Produktas gaminamas unikalios „FONTERRA“ technologijos pagalba.

Izoliatas yra grynesnis nei išrūgų koncentratas, nes ilgiau filtruojamas. Mikrofiltracijos procesas tai metodas, kai baltymas yra filtruojamas keraminiais filtrais (žaliavos neapdorojamos chemiškai). Papildomas perdirbimas leidžia baltymo koncentraciją produkte padidinti iki 90% ir dar daugiau. Todėl izoliatas, turi mažiau angliavandenių ir riebalų, yra tinkamas laikantiems dietos.

Šis produktas turi daug išskirtinių savybių ir pranašumų:

  • norėdami sumažinti nereikalingą riebalų kiekį naudokite 100% gryną izoliatą, kuriame yra labai mažai riebalų ir angliavandenių. Būtent 100 % PURE, INSTANT WHEY ISOLATE „PROTEIN INN“ tuo ir pasižymi;
  • 100 % PURE, INSTANT WHEY ISOLATE „PROTEIN INN“ turi labai didelę koncentraciją išsišakojusios grandinės amino rūgščių (BCAA);
  • pagamintas Lietuvoje iš Lietuvos ir kitų Baltijos valstybių tiekėjų tiekiamo pieno;
  • vienoje porcijoje yra daugiau kaip 90 procentų baltymų.
  • sudėtyje nėra aspartamo ir papildomai įdėto cukraus;
  • svarbus raumenų augimui ir energijai treniruotės metu;
  • aprūpina organizmą baltymais;
  • svarbus normaliai kaulų būklei palaikyti;
  • gerina bendrą darbingumą ir savijautą;
  • tinkamas sportininkams ir aktyviai gyvenantiems;
  • tinkamas vegetarams;
  • tinkamas visoms amžiaus grupėms;
  • lengvai tirpsta;
  • aukštos biologinės vertės;
  • greito ir gero įsisavinimo;
  • turi stiprų anabolinį poveikį organizmui;
  • išrūgos gaunamos iš aukščiausios kokybės sūrių;
  • išrūgos apdorojamos panaudojant šiuolaikines gamybos technologijas;
  • išrūgos separuojamos-pasterizuojamos taikant žemus terminio apdorojimo režimus;
  • ultrafiltracijos metu naudojama diafiltracija;
  • papildomam filtravimui naudojamas mikrofiltracijos procesas tai metodas, kai baltymai yra filtruojami keraminiais filtrais (žaliavos neapdorojamos chemiškai);
  • produkto gamintojas AB ROKIŠKIO SŪRIS.

Vienoje porcijoje (30 g) produkto yra 27-28 g raumenų vystymąsi skatinančio baltymų. Šis produktas yra vienas geriausių šakotos grandinės aminorūgščių (BCAA) šaltinių: L-leucino, L-izoleucino, L-valino. Į 150–250 ml vandens, lieso pieno, sulčių, pasukų arba kito gėrimo įberkite 30 g baltymų miltelių (2 šaukštus) ir gerai suplakite arba išmaišykite. Tinka vartoti 1-2-3 kartus per dieną.

Produkto maistingumas

Porcijoje 30g proteino

100 g proteino

Kalorijos

465 kJ (110 kcal)

1550 kJ (365 kcal)

Iš viso riebalų

0.3 g

1 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

0.2 g

0.6 g

Iš viso angliavandenių

0.6 g

2 g

Iš kurių cukraus

0.6 g

2 g

Baltymų

>26 g

>85 g

Druska

0,06 mg

0,2mg

Porcijos dydis 30 g. (2 šaukštai)

Sudedamosios dalys: Išrūgų baltymų izoliatas 95,0%, kvapiosios medžiagos, tirštiklis, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinų rūgštis), saldiklis ENLITEN® 300000 (stevia),  <1% saulėgrąžų lecitinas.

Parašyti įvertinimą

Pastaba: Įvestas tekstas nebus išverstas.
    Blogas           Geras

  • 29.00€
  • 2 arba daugiau 27.00€

Žymos: išrūgos, baltymai, izoliatas